Η Εταιρεία - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Προϊόντα > Hirschmann

Η Εταιρεία


Η Hirschmann είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο κόσμο στην μετάδοση, λήψη και επεξεργασία επιγείων και δορυφορικών σημάτων. Στην Ελλάδα πλέον διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τομέα της λήψης και επεξεργασίας επιγείων και δορυφορικών σημάτων αλλά και αυτοματισμού και δικτύων, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις όχι μόνο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού αλλά και όσον αφορά τη μελέτη και σχεδίαση ειδικών εφαρμογών. Με την ασυναγώνιστη ποικιλία τύπων και μοντέλων που διαθέτει μπορεί να προσφέρει την ιδανική λύση για τέλεια απόδοση σε κάθε περίπτωση, ανεξαρτήτου μεγέθους εφαρμογής.

H Hirschmann ξεκίνησε το 1924 με την απλή αλλά ιδιοφυή εφεύρεση "One/Two Connector (banana plug)" του ιδρυτή της εταιρείας Richard Hirschmann. Αυτή η επιχείρηση του ενός ανθρώπου αναπτύχθηκε σε μια απ΄τις ηγετικές εταιρείες στο τομέα της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών.

Με φάσμα προϊόντων που επεκτείνεται από  συστήματα εκπομπής και λήψης κινητών, εκπομπής και λήψης αναλογικών  και ψηφιακών σημάτων  έως εξαρτήματα επεξεργασίας και διανομής, ο πυρήνας αρμοδιοτήτων της εταιρείας επικεντρώνεται σε τρία τμήματα  " Car Communication Systems ", " Multimedia Communication Systems ", " Automation and Network Solutions  "

Τα προϊόντα της αναπτύσσονται και κατασκευάζονται σε ιδιόκτητες κατασκευαστικές μονάδες στην Γερμανία , Αυστρία, Τσεχοσλοβακία και Ουγγαρία  καθώς και σε θυγατρικές στη Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ισπανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αμερική, Κίνα, και Σιγκαπούρη. Το 2004 το group Hirschmann έφτασε το  κύκλο εργασιών του στα 300 εκατομμύρια Euro  με 1.800 υπαλλήλους ανά τον κόσμο.  

Το τμήμα Multimedia Communication αναπτύσσει και παράγει συστήματα, καθώς και εξαρτήματα αυτών, για την μετάδοση και λήψη αναλογικών και ψηφιακών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων.

Είτε για επαγγελματικά CATV δίκτυα και εδάφια συστήματα μετάδοσης είτε οικιακής χρήσεως δίκτυα με λήψη εδαφίων και δορυφορικών σημάτων, το τμήμα Multimedia Communication της Hirschmann είναι ο ολοκληρωμένος συνεργάτης με συνδυαστικές λύσεις όσον αφορά τα συστήματα , τα εξαρτήματά και τις υπηρεσίες.


.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2017 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο