Η Εταιρεία - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Η Εταιρεία > Η Εταιρεία
Η Εταιρεία
                

Παρέχουμε:

 • Συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων
 • Συστήματα PAY TV, Video On Demand
 • Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LCD, LED ιδανικές και για συστήματα Pay TV
 • Ηλεκτρονικές μελέτες κτηρίων
 • Σχεδιασμός καλωδιακών δικτύων
 • Συστήματα Αδιάλειπτου παροχής Ενέργειας UPS,
 • Συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής CCTV, κλπ
 • Κεραίες αυτοκινήτων για Ραδιόφωνο, Κινητή τηλεφωνία και GPS
 • Τμήμα τεχνικής υποστήριξης


Η AMF ELECTRONICS δραστηριοποιείται  στην ελληνική αγορά από το 1978 στον τομέα της εμπορίας και τεχνικής υποστήριξης προϊόντων υψηλής τεχνολογίας. Την τελευταία δεκαετία τμήμα της εταιρείας εξειδικεύ- εται  στην λήψη, επεξεργασία  και διανομή  επιγείων  και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων καθώς και συστημάτων Pay TV με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί όχι μόνο στην ελληνική, αλλά και στην ευρωπαϊκή αγορά, με εξαγωγές στα Βαλκάνια, Κύπρο και Βέλγιο.

Έχοντας την εμπιστοσύνη και την αποκλειστική αντιπροσώπευση οίκων όπως Wisi (Γερμανίας με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων, IPTV, Pay TV, προϊόντα οπτικών ινών), Hirschmann, Delta και Astrο (Γερμανίας με συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών ση- μάτων), SKY Hotel Entertainment (Γερμανίας διάδοχο της GRUNDIG στα συστήματα Pay-TV), Locatel Hospitality Entertainment System (Γαλλίας με συστήματα Pay-TV, Video On Demand, High Speed Internet Access, παροχή δικαιωμάτων προβολής ταινιών), CommScope (Αμερικής με ομοαξονικά, UTP καλώδια και οπτικές ίνες), AEG Power Solutions και Infosec Communication (Γερμανία και Γαλλία αντίστοιχα με συστήματα αδιάλειπτης παροχής ισχύος UPS), KWS Electronic (Γερμανίας, με όργανα ποιοτικού ελέγχου ραδιοτηλεοπτικών σημάτων και αγωγών), και έχοντας αναπτύξει πλέον και δική της σειρά προϊόντων
συστήματων λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών  ραδιοτηλεοπτικών σημάτων με τον διακριτικό τίτλο της εταιρείας η AMF ELECTRONICS καλύπτει απόλυτα τους συνεργάτες της, όχι μόνο από πλευράς τεχνο- λογικού εξοπλισμού, αλλά και όσον αφορά τη μελέτη και σχεδίαση ειδικών εφαρμογών. Στρατηγικοί   συνεργάτες   στην   προσπάθειά μας για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων είναι η PHILIPS  HELLAS και η LG ELECTRONICS HELLAS (ξενοδοχειακές  τηλεοπτικές συσκευές  και λοιπός  ηλεκτρικός  και ηλεκτρονικός εξοπλισμός δωματίου και όχι μόνο).
Με την ασυναγώνιστη ποικιλία προϊόντων και μοντέλων που διαθέτει η AMF ELECTRONICS, μπορεί σε κάθε περίπτωση να προσφέρει  την ιδανική λύση για τέλεια απόδοση,  ανεξαρτήτου μεγέθους εφαρμογής.


Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στην AMF ELECTRONICS δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική ευθύνη εφαρμόζοντας τον δικό της κώδικα δεοντολογίας με σεβασμό για συνεργάτες, πελάτες και προμηθευτές. Ενώ υποστηρίζουμε μικρές ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες με οικονομικά προβλήματα βλέπουμε με οικολογική συνείδηση όσα γίνονται στον πλανήτη μας και παίρνουμε θέση με ηθικές πρακτικές σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων μας.
Ακολουθούμε σύστημα παραγωγής βιολογικού compost.
Εφαρμόζουμε σύστημα ανακύκλωσης 4 σημείων χαρτιού , αλουμινίου, υάλου και πλαστικού σε όλα τα στάδια εργασίας στην εταιρεία μας , με αποτέλεσμα να παραδίδουμε περισσότερο από ένα (1) τόνο ανακυκλώσιμων υλικών ετησίως.
Παράλληλα ενισχύουμε οικονομικά αλλά  και με συγκέντρωση πλαστικών καπακίων, σε ετήσια  βάση το  Κέντρο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Δήμου Αχαρνών "ΑΡΩΓΗ"


Προϊόντα

Συστήματα λήψης, επεξεργασίας και διανομής επιγείων και δορυφορικών ραδιοτηλεοπτικών σημάτων.

 • Επαγγελματικά Συστήματα Τηλεοπτικής Λήψης
 • Επεξεργασία (Headend)
 • Σύστημα IPTV
 • Υλικά διανομής
 • Μετάδοση μέσω οπτικών ινών
 • Όργανα μέτρησης

Ψάχνετε για μια λύση όπως αυτή;

Ελάτε σε επαφή και μαζί θα βρούμε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.
.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2017 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο