Hotels - AMF ELECTRONICS

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ξενοδοχείο


Τηλεοπτική Λήψη
Η τηλεοπτική διανομή και ο έλεγχος έγιναν εύκολα.


Οι πελάτες σας πρέπει μόνο να επικεντρωθούν στην δράση της οθόνης ή στις παρεχόμενες πληροφορίες του ξενοδοχείου σας. Είναι ο απλός, χαμηλού κόστους τρόπος διανομής των τηλεοπτικών σημάτων 4Κ και HD υψηλής ποιότητας στην εγκατάσταση σας.

Διανομή Internet / Wifi
Η τηλεοπτική διανομή και ο έλεγχος έγιναν εύκολα.

HSIA - Συνδρομητική λύση Cloud  (High Speed Internet Access)
- Πλήρης ευελιξία στη δημιουργία πακέτων WiFi
- Χαμηλό κόστος λειτουργίας και συντήρησης

Επαγγελματικές Smart TV
Ξενοδοχειακές τηλεοράσεις κατάλληλες και για IPTV


Με την συνεργασία μας με τις LG και Samsung είμαστε σε θέση επίσης να προμηθεύσουμε ξενοδοχειακές τηλεοπτικές  συσκευές καθώς και Smart TV.
Χαρίστε στους επισκέπτες σας τη μέγιστη απόλαυση που προσφέρουν  οι ειδικά για τα ξενοδοχεία. Βασισμένες στην αιχμή της τεχνολογίας διαθέτουν λειτουργία Hotel Menu και ρολόι και προσφέρουν δυνατότητα διασύνδεσης με όλα τα σύγχρονα συστήματα Pay TV και IPTV.

Hospitality Solutions

In Touch
To In Touch Hospitality solution είναι μία απλη πλατφορμα που υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα από διαδραστικές εφαρμογές για τον επισκέπτη πριν την άφιξή του, κατά την διαμονή του αλλά και μετά την αναχώρησή του.

  • Οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω εφαρμογών (Apps)
  • Διαθέσιμο για τους επισκέπτες μέσω online PORTAL
  • Πρόσβαση σε όλα τα TOUCHPOINT μέσα και έξω από το ξενοδοχείο (το Web, Smartphones, Tablets, υπολογιστές, οθόνες και τηλεοράσεις)
  • Διαχείριση μέσω μιας ενιαίας πλατφόρμας (backoffice) για όλες τις συσκευές.Κάμερες Ασφαλείας (CCTV)
Προστασία για την ασφάλεια προσώπων και περουσιακών στοιχείων.

Η ποιότητα της εικόνας είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες όταν επιλέγεις ένα σύστημα CCTV

Οι CCTV κάμερές μας παρέχουν οξύ και αναλυτικό HD πλάνο εικόνας ( έως το πλήρες HD 1080p). Εκτός από τη δραστηριότητα παρακολούθησης, χρησιμοποιούνται και ως φυσικό-οπτικό αποτρεπτικό. Είναι διαθέσιμες με σταθερούς (Fixed)  ή ρυθμιζόμενης εστίασης (Varifocal) φακούς σε περιβλήματα θόλου ή σφαίρας (dome or bullet).

CatTv
Ένα καλώδιο για όλα
Σύστημα ελεγχόμενης παροχής ραδιοτηλεοπτικών σημάτων μέσω UTP καλωδίου (καλώδιο δικτύου Η/Υ) μαζί με δικτυακή σύνδεση (Η/Υ και INTERNET) και τηλέφωνου, που επιτρέ- πει τη μεταφορά  των τριών σημάτων TV, H/Y, ράδιο και τηλέφωνο, μέσω ενός και μόνο καλωδίου. Εκτός από το προφανή πλεονέκτημα της οικονομίας στα καλώδια και στο όλο υλικό της εγκατάστασης, το σύστημα είναι πλήρως αρθρωτό, κάτι που επιτρέπει την εύκολη επέκτασή του.

Συστήματα Αδιάλειπτου Παροχής Ενέργειας (UPS)

Τα UPS της Infosec Γαλλίας, Online και AEG Γερμανίας προστατεύουν το το ευάισθητο ηλεκτονικό εξοπλισμό και το υπολογιστικό σας σύστημα  από διακοπές ρεύματος, κορυφές τάσεις, υποτάσεις και υπερτάσεις, καθώς και από διακυμάνσεις συχνότητας. Ανεπανόρθωτες βλάβες, κατάρρευση του συστήματος απώλεια δεδομένων και ακινητοποίηση της λειτουργίας αποκλείονται με χρήση UPS
Απομακρυσμένος 'Ελεγχος
Μειωμένο κόστος συντήρηρης.

Με την απομακρυσμένη παρακολούθηση του συστήματος σας διορθώνουμε τυχόν δυσλειτουργίες πριν εμφανιστούν στον πελάτη σας. Επίσης  πραγματοποιούνται εργασίες προληπτικής συντήρησης και αναβάθμισης.

Υποστήριξη
Η διανομή και ο έλεγχος τηλεόρασης και δεδομένων έγιναν εύκολα.


Ως έμπειροι στα δίκτυα μεταφοράς τηλεόρασης και δεδομένως σας βοηθάμε στη λειτουργία και τη συντήρηση του δικτύου σας. Σας προσφέρουμε υπηρεσίες όπως την συνήθη συντήρηση των εξαρτημάτων του δικτύου, την αναβάθμιση του εξοπλισμού για την πραγματοποίηση ενημερώσεων λογισμικού και ακόμη και την προληπτική εποπτεία του δικτύου. Επικοινωνήστε μαζί μας για εξατομικευμένη προσφορά After Sale Support.

Ψάχνετε για μια λύση όπως αυτή;

Ελάτε σε επαφή και μαζί θα βρούμε τη σωστή λύση για τις ανάγκες σας.
.
Αρχιμήδους 33-35
145 69 Άνοιξη Αττικής
+30 210 6229298
info@amfelectronics.gr
Copyright 2017 AMF ELECTRONICS
Επιστροφή στο περιεχόμενο